Kaikki kokoelmat
Puhelun asetukset: tee muutoksia laitteeseen puhelun aikana

Vaihda kameran, mikrofonin, kaiuttimien tai videon laatua puhelun aikana

Päivitetty yli viikko sitten

Toisinaan on tarpeen vaihtaa laitteen asetuksia puhelun aikana, erityisesti silloin, jos jokin ei toimi. Voit vaihtaa seuraavat asetukset:

• Valitse toinen kamera

• Valitse toinen mikrofoni

• Valitse toiset kaiuttimet

• Vaihda videon laatua

• Käynnistä puhelu uudelleen videon synkronoimiseksi

Vaihtaaksesi asetuksia puhelun aikana, napsauta Puhelun asetukset -rataskuvaketta.

The Call Settings icon

Puhelun asetukset -ikkuna avautuu ja voit tehdä muutoksia asetuksiin. Muutokset tallennetaan automaattisesti.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä tukitiimiimme.